Over ons

Wij geloven dat het succes van een bedrijf afhangt van hoe het is geïnvesteerd in het succes van zijn klanten. Onze missie is om elke klant een professionele en efficiënte service op maat te bieden voor de verkoop en aankoop van de beste tweedehandsvoertuigen op de markt, zodat onze klanten floreren.

MD Trucks logo
about-us-1.jpg

Snel groeiend

MD-Trucks is een snelgroeiende dealer van tweedehands vrachtwagens en machines, gevestigd in Zuid-Holland, strategisch gelegen nabij de haven van Antwerpen / Rotterdam. Grote volumes exporteren naar Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, en nu zelfs uitbreiden naar nieuwe markten zoals Azië en Noord-Afrika. Onze klantenkring omvat internationale bedrijven die actief zijn in industrieën zoals de bouw, olie en gas, mijnbouw en transport.

about-us-1.jpg

Opgericht in 1990

MD-Trucks is opgericht in 1990 met als doel haar klanten te voorzien van betaalbaar en operationeel zwaar materieel. Vele jaren later zijn we er trots op onze klanten gebruikte voertuigen aan te bieden in onberispelijke omstandigheden, maar met een optimale klantenservice op basis van vertrouwen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda, een stad in het zuiden van Nederland vlakbij de Belgische grens. Met de auto, trein of vliegtuig zijn wij vanuit diverse internationale bestemmingen goed te bereiken.

about-us-1.jpg

Grote keuze aan voertuigen

We hebben altijd een grote keuze aan voertuigen om aan uw eisen te voldoen. Van vrachtwagens, tractoren, generatoren, auto's en machines, we hebben het allemaal voor u beschikbaar. Onze voorraad strekt zich uit van een uitgebreide selectie van merken zoals DAF, CATERPILLAR, MERCEDES, SCANIA, MAN. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om u de laagst mogelijke verzendkosten te bieden. Ook verzorgen we transport en verzending naar alle bestemmingen en regelen we alle douaneformaliteiten. Ons team van experts staat elke werkdag voor u klaar om u bij te staan en concreet te maken!